Νέα μετάθεση κυκλοφορίας για το Ni no Kuni II

Για την "επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας".

Η Bandai Namco ανακοίνωσε τη νέα μετάθεση κυκλοφορίας για το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, η οποία ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου του ερχόμενου έτους. Επιπλέον, ο πρόεδρος και CEO της Level-5, Akihiro Hino, ανέφερε τους λόγους για τη μετάθεση της κυκλοφορίας του τίτλου:

"Όπως γνωρίζει το κοινό, ο κύριος στόχος της Level-5 σε κάθε ένα από τα projects της, είναι πάντα

η βέλτιστη ποιότητα. Στην περίπτωση του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, όπου εμπνευστήκαμε νέες καινοτόμες ιδέες και modes, με στόχο τη δημιουργία νέων εμπειριών για τους παίκτες, αναπόφευκτα είχαμε επίπτωση στο χρόνο ανάπτυξης του τίτλου, διότι η υλοποίηση αυτών των ιδέων χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η λειτουργικότητά τους αλλά και η βελτίστη ποιότητά τους, που ορίζουν τα στούντια των Level-5 και Bandai Namco Entertainment. Οπότε, για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, θεωρήσαμε λογικό να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του τίτλου για τις 23 Μαρτίου".

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα καινούργιο trailer που δημοσίευσε η Bandai Namco για το παιχνίδι, στο οποίο παρουσιάζει τους Ιάπωνες voice actors, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες του τίτλου.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα