Το Wasteland 2: Director's Cut έρχεται στο Switch

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη στη βιβλιοθήκη της κονσόλας.

Μέσα από ένα post στο Twitter, ο Brian Fargo, CEO της inXile Entertainment, αποκάλυψε πως το Wasteland 2: Director's Cut αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο Switch. Παράλληλα, στην ίδια ανάρτηση περιλαμβάνεται και μία φωτογραφία του τίτλου να τρέχει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Fargo επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του τίτλου στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ αποκάλυψε πως υπεύθυνη για τη μεταφορά αυτή είναι η ομάδα που είχε δουλέψει στην έκδοση του Bard's Tale για iOS και Android.

How about a little tease... pic.twitter.com/Zwh8gL8cQL

— Brian Fargo (@BrianFargo) December 12, 2017

Το συγκεκριμένο turn-based RPG είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2014 για Windows, Mac και Linux, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε η βελτιωμένη, "Director's Cut", έκδοσή του για τις παραπάνω πλατφόρμες, αλλά και για PlayStation 4 και Xbox One. Η Director's Cut έκδοση είχε πλήρως αναβαθμισμένα γραφικά, αφού ο τίτλος ξαναχτίστηκε σε Unity 5, περισσότερες από 8.000 γραμμές νέων διαλόγων, προσωπικά χαρακτηριστικά για κάθε μέλος της ομάδας του παίκτη αλλά και τα "Precision Strikes", ένα σύστημα που ανάλογα με το σημείο που επιτίθεται ο παίκτης στους εχθρούς του επιφέρει διαφορετικά αποτελέσματα.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα