Νέο gameplay υλικό για το Metal Gear Survive

Ενώ έρχεται beta για τον τίτλο μέσα στον Ιανουάριο.

Η Konami ανακοίνωσε ότι μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο θα διεξαχθεί μια beta για το Metal Gear Survive, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν το co-op mode του τίτλου και "να κτίσουν, να αμυνθούν και να πολεμήσουν μαζί σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί ενάντια σε μια επίθεση από παράξενα, κρυσταλλικά ζόμπι". Όσοι παίκτες λάβουν μέρος στη beta, θα ανταμειφτούν με in-game καλούδια για να χρησιμοποιηθούν στο ολόκληρο το παιχνίδι, όπως ένα

FOXHOUND name plate, ένα Metal Gear Rex αξεσουάρ και μια bandana για το χαρακτήρα τους. Η beta του Metal Gear Survive θα "τρέξει" από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 21 Ιανουαρίου για Xbox One και PlayStation 4.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της beta, η Konami έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο gameplay walkthrough trailer για τον τίτλο, με σχολιασμό από την ομάδα ανάπτυξης. Κατά τη διάρκειά του μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από τις βασικές τακτικές επιβίωσης που απαιτούνται και από τους gameplay μηχανισμούς του.

Θυμίζουμε ότι το Metal Gear Survive θα διεξάγεται μετά τα τελευταία γεγονότα του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes και θα βάζει τους παίκτες σε έναν επικίνδυνο και εχθρικό κόσμο που «κατοικείται» από βιολογικές απειλές και θανατηφόρα πλάσματα. Το Metal Gear Survive αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα