Εξαγορά της Nixxes Software από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε την εξαγορά της Nixxes Software, ενός κορυφαίου στούντιο που ασχολείται με την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση (development & optimization) παιχνιδιών, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Με έδρα την Ολλανδία, το εν λόγω στούντιο πλέον εντάσσεται στο τμήμα “PlayStation Studios Technology, Creative

& Services Group” της Sony, προκειμένου “να παρέχει υψηλής ποιότητας τεχνικές και δυνατότητες ανάπτυξης για τα PlayStation Studios”. Κοινώς, θα έχει υποστηρικτικό ρόλο για τα projects των PlayStation στούντιο της Sony, συνεισφέροντας στην ανάπτυξή τους.

“Σέβομαι ιδιαίτερα τη Nixxes και είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η πολύ έμπειρη ομάδα θα γίνει μέλος της παγκόσμιας αναπτυξιακής κοινότητας της SIE“, αναφέρει ο Hermen Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios.

“Έχουν πάθος να βελτιώνουν τα παιχνίδια και να παραδίδουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες. Η Nixxes θα είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για όλους στα PlayStation Studios, βοηθώντας τις ομάδες μας να επικεντρωθούν στον πιο σημαντικό τους στόχο, ο οποίος είναι να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο PlayStation στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.“

Η Nixxes Software ιδρύθηκε το 1999 στην Ολλανδία ως ειδικευόμενη εταιρεία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μεταφορά (port) παιχνιδιών.

The post Εξαγορά της Nixxes Software από τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα