Τα νέα χρώματα του DualSense | Unboxing

Μέσα από το video που θα βρείτε παρακάτω ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στις νέες αποχρώσεις που έγιναν διαθέσιμες τον Ιούνιο για το χειριστήριο DualSense του PlayStation 5. Οι εν λόγω αποχρώσεις είναι γνωστές ως “Midnight Black” και “Cosmic Red” για το μαύρο και κόκκινο χειριστήριο αντίστοιχα, τα οποία είναι από τα ομορφότερα που έχουμε δει και πιάσει ποτέ στα χέρια μας.

Ειδικότερα

μιλώντας για το Cosmic Red, που όταν το βλέπεις από κοντά είναι περισσότερο… βυσσινί παρά κόκκινο, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά controllers που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Για το DualSense ως controller και τις καινοτομίες που φέρνει τα είχαμε πει και στην αρχική παρουσίασή μας για το PS5, αλλά και σε ένα επιπρόσθετο video, και συνεχίζουμε ακόμα να πιστεύουμε ότι, εφόσον γίνεται σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του από τους developers, μπορεί να προσφέρει υπέροχη εμπειρία διεπαφής με τον παίκτη μέσα από την τεχνολογία haptic feedback.

Τα DualSense Midnight Black και Cosmic Red είναι ήδη διαθέσιμα με τιμή 69,99€ και 74,99€ αντίστοιχα. Τα δείγματα του unboxing τα λάβαμε από το PlayStation Greece.

The post Τα νέα χρώματα του DualSense | Unboxing appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα