Με εκτενές character creation έρχεται το Diablo IV

Με την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Diablo να πλησιάζει, όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο προκύπτουν ανά διαστήματα.

Οι πιο πρόσφατες έρχονται από την ίδια την Blizzard και συγκεκριμένα από την τριμηνιαία ενημέρωσή της για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στη προκειμένη, η εταιρεία επικεντρώνει τις πληροφορίες για το αναμενόμενο παιχνίδι της στο θέμα της δημιουργίας

χαρακτήρα αλλά και στα τέρατα του τίτλου.

Σχετικά με το πρώτο, όπως φαίνεται, η δυνατότητα εκτενούς character customization έρχεται (επιτέλους) να προστεθεί στη σειρά. Παρά το γεγονός ότι η σειρά Diablo βασίζεται κατά κύριο λόγο στην παραμετροποίηση του χαρακτήρα που ελέγχει ο παίκτης με όπλα και εξοπλισμό, περιέργως, η δυνατότητα ελέγχου και παρέμβασης στην εξωτερική εμφάνιση απουσίαζε ως τώρα.

Ωστόσο, πλέον κάτι τέτοιο θα αποτελεί παρελθόν, καθώς οι δημιουργοί του Diablo IV υπόσχονται μεγάλο εύρος επιλογών στη διάθεσή μας κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, εκτός από το πρόσωπο ενός ήρωα, αλλαγές θα μπορούν να γίνουν και σε μαλλιά και facial hair (μούσι, μουστάκι κ.ο.κ.) ενώ δε θα λείπει και η επιλογή για cosmetics, make-up και body markings (tattoos, bodypainting). Στα παραπάνω, εννοείται ότι παρεμβάσεις θα γίνονται και στο χρώμα που αυτά θα έχουν, από το δέρμα ενός χαρακτήρα μέχρι τα μάτια και τα μαλλιά του. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία σε συγκεκριμένες κλάσσεις θα είναι προκαθορισμένα λόγω του background  τους.

Τέλος η εταιρεία κάνει και εκτενή αναφορά στην άρτια και προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί για να βελτιστοποιήσει το οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού, με τις περισσότερες cutscenes να έχουν δημιουργηθεί με τη μηχανή του παιχνιδιού. Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται και στους εχθρούς του παιχνιδιού για μερικούς από τους οποίους η Blizzard έδωσε και σχετικά trailers που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το Diablo IV, που για την ώρα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει ανακοινωθεί για PS4, Xbox One και PC, με μια αναβάθμιση για next-gen κονσόλες να μην είναι καθόλου απίθανη.

The post Με εκτενές character creation έρχεται το Diablo IV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα