Ανακοινώθηκε το Ghost of Tsushima Director’s Cut

Οι Sony Interactive Entertainment και Sucker Punch Productions γνωστοποίησαν τη διάθεση μίας νέας έκδοσης για τη νεότερη action-adventure κυκλοφορία του αμερικανικού στούντιο, το Ghost of Tsushima.

Ο λόγος για το Ghost of Tsushima Director’s Cut, το οποίο θα αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation

5 και θα περιλαμβάνει επιπλέον -πέραν της βασικής ιστορίας και του online mode- ολόκληρο το επιπρόσθετο περιεχόμενο που έχει διατεθεί έως τώρα, καθώς επίσης και μία νέα, επερχόμενη περιπέτεια (τύπου Expansion) για τον Jin, υπό την ονομασία “Iki Island”.

Μέσα από αυτό, ο Jin θα κληθεί να ταξιδέψει σε ένα γειτονικό νησί στο Tsushima, ονόματι Iki, προκειμένου να ερευνήσει ορισμένες φημολογίες που θέλουν την παρουσία Μογγόλων στο νησί. Σύντομα, όμως, καταλήγει να εμπλέκεται σε γεγονότα που συσχετίζονται άμεσα μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, μέσω των οποίων θα αναγκαστεί να ξαναζήσει και κάποιες τραυματικές στιγμές από το παρελθόν του.

Χωρίς να γίνεται τίποτα περαιτέρω γνωστό για το επερχόμενο Expansion, η αμερικανική ομάδα επιβεβαιώνει την προσθήκη αρκετού νέου περιεχομένου, συμπεριλαμβάνοντας -πέραν της νέας ιστορίας και των νέων χαρακτήρων που θα εμπλέκονται- νέα περιβάλλοντα προς εξερεύνηση, νέες πανοπλίες για τον Jin και το άλογό του, νέα “mini games”, τεχνικές, τύποι εχθρών και άλλα.

Οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα έχουν αποκλειστικά προνόμια σε όρους in-game χαρακτηριστικών, όπως το αναδιαμορφωμένο lip sync με βάση στο ιαπωνικό voice over τόσο στο αρχικό παιχνίδι όσο και στο νέο Expansion -χάρη στη δυνατότητα της κονσόλας να καταγράφει κινηματογραφικές σκηνές σε πραγματικό χρόνο, καθώς επίσης θα υποστηρίζονται οι λειτουργίες Haptic Feedback & Adaptive Triggers στο DualSense.

Ακόμα, θα υποστηρίζεται λειτουργία για 3D Audio, εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι φόρτωσης, ανάλυση 4K και ρυθμός ανανέωσης που θα στοχεύει τα 60fps.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου σε PlayStation 4 ($59.99) και PlayStation 5 ($69.99). Όσοι προβούν σε αγορά της έκδοσή του για το PS4 θα μπορέσουν να αποκτήσουν την αναβαθμισμένη έκδοση για το PS5 έναντι των $9.99. Επιπλέον, οι κάτοχοι του αρχικού τίτλου στο PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν την Director’s Cut έναντι των $19.99 σε PS4 και έναντι των $29.99 σε PS5.

Ακολουθεί το σχετικό Announcement Trailer.

The post Ανακοινώθηκε το Ghost of Tsushima Director’s Cut appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα