Τα τρία πρώτα Final Fantasy έρχονται ως remasters σε PC και κινητά

Τα τρία πρώτα κεφάλαια μιας εκ των ιστορικότερων videogaming σειρών, της σειράς Final Fantasy, αναμένεται να ζωντανέψουν ξανά στις 29 Ιουλίου. Ο λόγος είναι η επανακυκλοφορία τους από την Square Enix ως 2D pixel remasters σε μια ενιαία έκδοση με τίτλο Final Fantasy Pixel Remaster.

Οι τίτλοι, που έρχονται σε Steam αλλά και σε Android και iOS συσκευές, ξαναφέρνουν

την μαγεία των αρχικών παιχνιδιών, σε συνδυασμό με αναβαθμίσεις σε γραφικά και ήχο.

Συγκεκριμένα, τα updates που αναμένεται να λάβουν οι τίτλοι είναι τα εξής:

Επανασχεδιασμένοι 2D-χαρακτήρες και backgrounds με εμβληματικά σχέδια χαρακτήρων της σειράς, αρχικά δημιουργημένα από τον Kazuko Shibuya, τον αρχικό καλλιτέχνη και τον τρέχοντα συνεργάτη.Επαναπροσρμογή του αρχικού soundtrack, επιβλεπόμενη από τον αρχικό συνθέτη Nobuo Uematsu.Βελτιωμένο gameplay, με υποστήριξη κουμπιών αφής και controller, εκμοντερνισμένο UI, επιλογές auto-battle κ.α.Διάφορες σημαντικές προσθήκες όπως δυνατότητα αποθήκευσης προόδου σε οποιαδήποτε στιγμή.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία του τίτλου μέσω Steam, θα λάβουν δύο αποκλειστικά wallpapers μαζί με τρία μουσικά κομμάτια και 20% επιπλέον έκπτωση σε κάθε σχετικό τίτλο. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή προ-αγοράς και των έξι πρώτων τίτλων της σειράς (με τους υπόλοιπους τρεις να έπονται της κυκλοφορίας των τριών πρώτων) για επιπλέον έκπτωση.

The post Τα τρία πρώτα Final Fantasy έρχονται ως remasters σε PC και κινητά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα