Επιστροφή κλασικών Zombie χαρτών στο Black Ops 3

Έρχεται το Zombie Chronicles.

Όπως ανακοίνωσε η Treyarch μέσω ενός livestream, ένα ιδιαίτερο DLC πακέτο θα κυκλοφορήσει για το Call of Duty: Black Ops 3, αφιερωμένο στους φίλους του Zombie mode του παιχνιδιού. Το Zombie

Chronicles θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου, αρχικά μόνο για PlayStation 4, και θα περιλαμβάνει 8 Zombie χάρτες -remastered- από τα προηγούμενα παιχνίδια της Treyarch.

Αναλυτικά οι χάρτες που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι οι ακόλουθοι:

Nacht der Untoten - Call of Duty: World At WarVerruckt - Call of Duty: World At WarShi No Numa - Call of Duty: World At WarKino Der Toten - Call of Duty: Black OpsAscension - Call of Duty: Black OpsShangri-la - Call of Duty: Black OpsMoon - Call of Duty: Black OpsOrigins - Call of Duty: Black Ops II

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ένα τέτοιου είδους πακέτο για παιχνίδι της σειράς, με περιεχόμενο που αφορά μόνο το συγκεκριμένο mode, ενώ εντύπωση προκαλεί ο χρόνος της κυκλοφορίας του πακέτου, αφού μετά την κυκλοφορία του CoD: Black Ops 3 έχουν ακολουθήσει οι κυκλοφορίες των CoD: Infite Warfare, CoD: Modern Warfare Remastered ενώ έχει ανακοινωθεί και ο επόμενος τίτλος της σειράς, το CoD: WWII.

Η τιμή του πακέτου, δυστυχώς, δεν είναι στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Activision για τα DLC της σειράς, δηλαδή στα €15, αλλά για να αποκτήσει κάποιος το Zombies Chronicles θα πρέπει να δαπανήσει €29.99, και δεν περιλαμβάνεται στο season pass που είχε κυκλοφορήσει για τον τίτλο. Εκτός από τους 8 χάρτες, το πακέτο θα περιλαμβάνει ένα exclusive weapon camo για Pack-A-Punch όπλο, 20 Liquid Divinium Vials και δύο από τα νέα Whimsical GobbleGums, ενώ όσοι επιλέξουν να προχωρήσουν σε pre-order του πακέτου, θα αποκτήσουν, επίσης, ένα Dynamic Theme για το PS4. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πότε θα μπορέσουν οι χρήστες Xbox One και ηλεκτρονικών υπολογιστών να αγοράσουν το Zombie Chronicles, αλλά συνήθως η αποκλειστικότητα των DLC της σειράς για την πλατφόρμα της Sony κρατάει -περίπου- ένα μήνα.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer με πλάνα από τους remastered χάρτες.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα