Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς πήραν τα μέτρα τους για όσα γράφονται με μία κίνηση

14:21 5/12/2023 - Πηγή: Contra

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η χρονιά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα ενώ και στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν κάποιες εντάσεις με αποκορύφωμα την υπόθεση Σάντσο που τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να προπονείται εδώ και αρκετό διάστημα με τις ακαδημίες της ομάδας.

Καθημερινά, μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για το κακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ, για παίκτες να θέλουν να φύγουν αλλά και για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαχ.

Η διοίκηση

των "Κόκκινων Διαβόλων" θέλησε να πάρει θέση για όσα γράφονται και, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επιβεβαίωσε πως έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προς κάποια μέσα ενημέρωσης, όχι επειδή δημοσιεύουν ιστορίες που δεν τους αρέσουν, αλλά επειδή το κάνουν χωρίς πρώτα να έρθουν σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Πάντως, οι εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι ραγδαίες το προσεχές διάστημα, όταν και δίπλα στους Γκλέιζερς, στο τιμόνι της ομάδας, θα βρεθεί ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος και θα πάρει στα χέρια του το 25% των μετοχών της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο αντι-Κέιν περιμένει να μείνει free agent και κοιτάζει προς Σαουδική Αραβία

Ο Βιρτς αναγεννήθηκε και η Λεβερκούζεν δίνει παράταση στα όνειρα της Μπάγερν

Μπαρτσελόνα: Ο Τεν Χαχ δεν τον υπολογίζει και αυτός αυτοπροτάθηκε στον Τσάβι για αντι-Γκάβι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλέιζερς,mantsester giounaitent, gkleizers