Μπαρτσελόνα: Ο Τεν Χαχ δεν τον υπολογίζει και αυτός αυτοπροτάθηκε στον Τσάβι για αντι-Γκάβι

12:40 5/12/2023 - Πηγή: Contra

Τις υπηρεσίες του Γκάβι θα στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν η Μπαρτσελόνα καθώς ο Ισπανός χαφ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γεωργία και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 7 με 9 μήνες.

Μόνο λίγα δεν είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό του Γκάβι, με δημοσίευμα της SPORT μάλιστα να συνδέει με τους μπλαουγκράνα "παραγκωνισμένο" χαφ

του Τεν Χαχ.

Ο λόγος για τον Ολλανδό μέσο, Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ ο οποίος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά τελικά έμεινε στο ρόστερ έχοντας τη φετινή σεζόν μόλις 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολλανδός ψάχνεται για να αποχωρήσει το καλοκαίρι με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως αυτοπροτάθηκε στους μπλαουγκράνα προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του Γκάβι.

Ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει πως η Μπάρτσα δεν θα προχωρήσει στην ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι οπότε η περίπτωση του Βαν Ντε Μπεκ δεν αναμένεται να προχωρήσει.

Θυμίζουμε πως τόσο για τον Ολλανδό όσο και τον Σάντσο έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους, η οποία θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή μετά τις τιμωρίες των Φατζιόλι και Πογκμπά.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο αντι-Κέιν περιμένει να μείνει free agent και κοιτάζει προς Σαουδική Αραβία

Ο Αρτέτα έβαλε τέλος στο σίριαλ αποχώρησης της αποκάλυψης της περασμένης σεζόν

Η Αλ Ιτιχάντ "κέρδισε" τον Ζότα και χάλασε τα σχέδια του Ποστέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα