Η Ντόρτμουντ βάζει πωλητήριο σε επιθετικό που χρυσοπλήρωσε, ποιοι τον θέλουν

13:18 5/12/2023 - Πηγή: Contra

Μία νέα πρόκληση στην καριέρα του φέρεται πως αναζητά ο Ντόνιελ Μάλεν και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα και μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός φέρεται πως νιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του με το όνομά του μάλιστα να βρίσκεται στη λίστα αρκετών συλλόγων της Premier League.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο,

η Ντόρτμουντ φέρεται πως ζητά για την παραχώρηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 35.000.000 ευρώ, χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι αγγλικοί σύλλογοι.

Θυμίζουμε πως ο Μάλεν παρά το γεγονός πως δεν είναι και πολύ χαρούμενος στην Ντόρτμουντ αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 2 ασίστ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει κυκλώσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της Λίβερπουλ, με τους "Κόκκινους" βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι γεμάτοι στην επιθετική τους γραμμή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Βιρτς αναγεννήθηκε και η Λεβερκούζεν δίνει παράταση στα όνειρα της Μπάγερν

Μπαρτσελόνα: Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Τσάβι για τα σενάρια αποχώρησης

Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα