Νικολακόπουλος: Ένταση με Πανούτσο, Καρπετόπουλο για τις αντιδράσεις του κόσμου για Καρβαλιάλ!

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Κώστας Νικολακόπουλος, που βγήκε στον Bwin Sport FM, για να μεταφέρει τα νέα που έχει ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, όπως πάντα μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, όπου οι εντάσεις ανέβηκαν.

Ο γνωστός ρεπόρτερ ρωτήθηκε

για την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ και τα όσα έχουν ειπωθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που δεν αντέδρασαν καλά σε αυτή την είδηση.

Εκεί ο ίδιος φάνηκε να ενοχλείται από την ερώτηση αυτή και απάντησε ότι πολλοί προπονητές έχουν έρθει στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League και δεν είχε εντυπωσιάσει, φέρνοντας παραδείγματα τον Ματίας Αλμέιδα, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Με κάτι τέτοιο δε συμφώνησαν οι δύο παραγωγοί, αφού ο Καρβαλιάλ έχει μία πορεία στην καριέρα του, ενώ του τόνισαν ότι η πλειοψηφία των προπονητών που έχουν έρθει και δεν εντυπωσίασαν, τελικά δεν έκαναν τίποτα και έφυγαν.

«Σημασία έχει να βλέπουμε ποιοι προπονητές θα δέχονταν να έρθουν σε αυτή τη χρονική συγκυρία και που πιστέψτε με ήταν πολύ λίγοι», ήταν τα λόγια του.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα