Η Ρεάλ ανανέωσε πρόωρα τον διάδοχο του Κουρτουά αλλά ο Κέπα καιροφυλαχτεί

10:01 5/12/2023 - Πηγή: Contra

Την ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ο Αντρίι Λούνιν μετά τον τραυματισμό του Κέπα ο οποίος και ήρθε να προστεθεί σ' αυτόν του Τιμπό Κουρτουά.

Ο 24χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στην ομάδα της Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2020 αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά όταν αυτό ήταν ανάγκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo, μετά και τις πρόσφατες ικανοποιητικές

εμφανίσεις του Ουκρανού με τους Μαδριλένους υπήρξε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2025.

Ο Λούνιν θέλει να μείνει στη Ρεάλ και να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Κέπα βέβαια να παίζει σημαντικό ρόλο αναφορικά με το μέλλον του.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός γκολκίπερ έχει έρθει δανεικός από την Τσέλσι, χωρίς στο deal να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς, με τον Αντσελότι όμως να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Αν τελικά ο Πέρεθ κάνει το χατίρι του Αντσελότι και αγοράσει τον Κέπα από την Τσέλσι τότε ο Λούνιν, όταν αναρρώσει και ο Κέπα πλήρως από τον τραυματισμό του, θα είναι τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Ιτιχάντ "κέρδισε" τον Ζότα και χάλασε τα σχέδια του Ποστέκογλου

Η Μπενφίκα φέρνει νέο μεγάλο ταλέντο από την Λατινική Αμερική με τακτική Έντσο

Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα