Υποδεχθείτε το φθινόπωρο με καθαρό και αναζωογονημένο δέρμα!

Γράφει η Τσιατούρα Αμαλία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και συνεργάτης του doctoranytime.gr

Μετά την επιστροφή από τις διακοπές μπορεί κανείς να παρατηρήσει διευρυμένους πόρους και μαύρα στίγματα. Απαραίτητο βήμα για την “αποτοξίνωση” και την βελτίωση της επιδερμίδας είναι ο δερματολογικός καθαρισμός του προσώπου με στόχο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, την μείωση των ανοιχτών πόρων αλλά και τον βαθύ καθαρισμό τόσο του προσώπου όσο και του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι (microdermabrasion) είναι η πρώτη και βασική κίνηση για μια αναζωογονημένη, καθαρή, λεία και απαλή επιδερμίδα.

Διαδικασία

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο δερματολογικός καθαρισμός με ατμό προκαλεί έξαρση της ροδόχρου ακμής, ενισχύει την ακμή, ενώ είναι επιβαρυντικός για τις ευρυαγγείες του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η ιδανική μέθοδος για έναν βαθύ ιατρικό καθαρισμό. Ο ιατρός εφαρμόζει την ειδική diamond κεφαλή της smart peel συσκευής στην επιφάνεια του δέρματος, η οποία ασκεί αρνητική πίεση στο δέρμα. Ο στυλεός (μακρύ κυλινδρικό εξάρτημα) με τα μικροδιαμάντια σύρεται πάνω στο δέρμα, πραγματοποιώντας μια απολύτως ελεγχόμενη και ασφαλή απολέπιση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον καθαρισμό της επιδερμίδας, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τη συρρίκνωση των πόρων. Στη συνέχεια, αφαιρείται το σμήγμα με την βοήθεια αποστειρωμένου ειδικού εργαλείου. Κατά το τρίτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, ενυδατώνεται η επιδερμίδα με ειδικές επανορθωτικές και αναπλαστικές κρέμες.

Χρόνοι

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30’ με 40’ λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί σε μεσοδιάστημα 3-6 μηνών ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες του.

Ιδανικός υποψήφιος

Όλοι είναι κατάλληλοι υποψήφιοι

Ενδεικτικό κόστος

Από 60 ευρώ ανά συνεδρία

Αντενδείξεις

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη ή παρενέργεια. Είναι μια απόλυτα ασφαλής και ανεκτή θεραπεία.

The post Υποδεχθείτε το φθινόπωρο με καθαρό και αναζωογονημένο δέρμα! appeared first on Doctoranytime Blog | Ενημέρωση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα