Το HARD ROCK CAFE της Αθήνας στηρίζει τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε»

Σε ενίσχυση του πολύτιμου έργου της ΜΚΟ «Μπορούμε», που στόχο έχει την αξιοποίηση περισσευούμενου φαγητού για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, προχωρά το Hard Rock Cafe της Αθήνας.

Συγκεκριμένα θα στηρίξει έναν από τους συνεργαζόμενους φορείς του «Μπορούμε», το Ίδρυμα Γαλήνη στον Κεραμεικό, που καθημερινά προσφέρει 350 γεύματα σε οικογένειες

με παιδιά, σε ηλικιωμένους και σε αστέγους.

Στο πλαίσιο αυτό θα παρέχει τροφή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε ένα από τα μεγαλύτερα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση του, με motto “Love All - Serve All”, το Hard Rock έχει τη φιλανθρωπία στην καρδιά του από την ίδρυσή του. Για περισσότερα από 43 χρόνια, συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και υγεία μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Χαρακτηριστική δράση είναι η σύμπραξη του Hard Rock με τον Οργανισμό WhyHunger, υποστηρίζοντας για 8η συνεχή χρονιά την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα