Τζόυς Ευείδη: Αντέδρασε σε ερώτηση για τη Σοφία Βογιατζάκη -«Αρχίζουμε αυτό το παιχνιδάκι;»

Η Σοφία Βογιατζάκη πριν από λίγες μέρες παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τα όσα είπε για τον  Γιώργο Κιμούλη.

«Δόξα τω Θεώ, η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πάρα πολύ καλά. “12η Νύχτα” του Σαίξπηρ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Παίζει κιόλας, πρωταγωνιστεί ο γλυκός μου.

Την έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ ο κόσμος την παράσταση. Είναι πάρα πολύ ωραία δουλειά, καλοδουλεμένη, καλοστημένη. Τι να πω τώρα εγώ για τον Γιώργο Κιμούλη;

Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού Θεάτρου.

Αν με ρωτήσεις: ποιο όνομα σου έρχεται πρώτο από το ελληνικό Θέατρο; Θα σου πω: Γιώργος Κιμούλης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σόφια Βογιατζάκη.

H Τζόυς Ευείδη απαντά για τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

H Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε την άποψή της για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της συναδέλφου της.

«Αρχίζουμε τώρα αυτό το παιχνιδάκι; Ποια είναι η γνώμη μου για τον Κιμούλη, τη Βογιατζάκη και αυτά που είπε; Ο καθένας… Νομίζω ότι η Σοφία Βογιατζάκη είναι ένα πολύ σοφό κορίτσι, όπως λέει και το όνομά της, ξέρει πάρα πολύ καλά τι της γίνεται, ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και για ποιον λόγο το λέει.

Δεν πρέπει να την αμφισβητεί κανείς και να σχολιάσει τα λόγια της. Τόσο απλά», είπε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 04:30′

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι ανόητο να λέμε πως φταίνε άλλοι για τις πυρκαγιές ενώ…»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη φωτογραφία με τη Φαίη από τη σύσκεψη για το «Fay’s Time»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου λείπουν οι φίλοι μου στις περιοδείες, όμως υπάρχεις εσύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα