Δανάη Μιχαλάκη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου! Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου ετοιμάζεται να επισφραγίσει την αγάπη του με τον ερχομό του παιδιού του.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός ανήμερα των γενεθλίων της, δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου επέλεξαν να μοιραστούν τη χαρά τους για το μωρό τους, όταν η κοιλιά εκείνης θα πρόδιδε το μυστικό τους.

Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών τους, οι δυο τους επέστρεψαν στην πρωτεύουσα

και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα ενταχθεί στο καστ της σειράς του OPEN «Έρωτας Φυγάς», ενώ η Δανάη Μιχαλάκη θα βρίσκεται στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν πέρυσι.

Και οι δύο ανυπομονούν να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Προς το παρόν, το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει δημόσια το φύλο του παιδιού του.

Η Δανάη Μιχαλάκη σε νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι πολύ χαρούμενη για την εγκυμοσύνη της και αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπό της, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Στην τελευταία της ανάρτηση η ηθοποιός ποζάρει καθισμένη σε έναν καναπέ, με την κοιλιά της να τραβάει τα βλέμματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Διαβάστε ακόμα:

Εριέττα Κούρκουλου: «Η μάνα μου νομίζω ακόμη έχει μια άρνηση με το θέμα της εξωσωματικής. Και κάνει ότι δεν το ξέρει»

Rita Wilson – Χρήστος Μάστορας: Το ντουέτο τους για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Δανάη Μπάρκα: «Τέλος δύσκολου καλοκαιριού -Πώς ξεκινάς όμως τώρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα