Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι ανόητο να λέμε πως φταίνε άλλοι για τις πυρκαγιές ενώ…»

Αντιμέτωπη τον πύρινο εφιάλτη ήρθε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελλάδα, καθώς πολλές ήταν οι φωτιές που ξέσπασαν σε διάφορα μέρη της χώρας και προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές .

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», αναφέρθηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές και εξέφρασε την άποψή του για αυτούς που φέρουν ευθύνη γι’ αυτά τα τόσο δυσάρεστα γεγονότα.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα της εκπομπής του Open

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΕΗ

και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε: «Βίωσα πάρα πολύ άσχημα τις πυρκαγιές στην Αττική. Από το μπαλκόνι μου, βλέπω την Πάρνηθα και ερχόντουσαν οι καπνοί και σκεφτόμουν πόσες περιουσίες χανόντουσαν και πόσοι απροετοίμαστοι είμαστε.

Το να λέει ο ένας στον άλλον ποιες κυβερνήσεις φταίνε, είναι ανόητο ειδικά όταν φταίμε όλοι γιατί ποτέ κανένας δεν νοιάζεται όπως πρέπει. Το θέμα είναι, πόσο έτοιμοι είμαστε γι’ αυτές τις πυρκαγιές από τη στιγμή που έχουν συμβεί τόσα τραγικά πράγματα; Στο Μάτι έχασα μια από τις καλύτερές μου φίλες, τη Χρύσα Σπηλιώτη που μαζί είχαμε ξεκινήσει το θέατρο. Όπως, επίσης σκέφτομαι και τα ζώα».

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου λείπουν οι φίλοι μου στις περιοδείες, όμως υπάρχεις εσύ»

Φαίη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νέα ομάδα της εκπομπής της

Τάκης Βαμβακίδης: «Ήπιε κατά λάθος βενζίνη, ουρλιάζαμε εγώ και η αδερφή μου γιατί νομίζαμε ότι πέθανε»

Keywords
Τυχαία Θέματα