Φαίη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νέα ομάδα της εκπομπής της

Η Φαίη επιστρέφει στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα και με ανανεωμένη ομάδα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς μαζί με τους συνεργάτες της εργάζεται καθημερινά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την ημέρα της πρεμιέρας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Φαίη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς φίλους της τη νέα

ομάδα της. Η παρουσιάστρια ποζάρει ανάμεσα σε παλιούς και νέους συνεργάτες λίγο πριν πει την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, ο Άγγελος Βουράκης θα βρίσκονται στο πλευρό της Φαίης στο πάνελ, όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, ενώ την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακοπούλου.

Όσον αφορά στη δημοσιογραφική ομάδα, κάποια πρόσωπα παρέμειναν από την περσινή σεζόν, όμως υπάρχουν και νέες αφίξεις, όπως δημοσιογράφοι από το «Καλό Μεσημεράκι» που έριξε αυλαία.

Η Φαίη ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα στην ομάδα της και μετρά αντίστροφα για την έναρξη του δεύτερου κύκλου της εκπομπής της, η οποία θα έχει τίτλο «Fay’s Time»

Η Φαίη Σκορδά με τη νέα της αρχισυντάκτρια Αγγελική Γιαννακοπούλου

Διαβάστε ακόμα:

 Τάκης Βαμβακίδης: «Ήπιε κατά λάθος βενζίνη, ουρλιάζαμε εγώ και η αδερφή μου γιατί νομίζαμε ότι είχε πεθάνει!»

 Δανάη Μιχαλάκη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 Σίσσυ Χρηστίδου: Γενέθλια για τον γιο της, Μιχαήλ-Άγγελο! Η φωτογραφία από το πάρτι υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα