Ο χάρτης της επόμενης χρονιάς: Αυτές είναι οι νέες σειρές που θα μας καθηλώσουν

Τα κανάλια αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, εντάσσοντας νέες σειρές στο πρόγραμμά τους, με σενάρια από πετυχημένα βιβλία, πρωτότυπες κωμωδίες, αλλά και remake παλιότερων τηλεοπτικών επιτυχιών.

Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι σειρές που φέρνει η νέα σεζόν…

ΑΝΤ1 Σειρές

Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ανακοινώσει την υπερπαραγωγή του

για την επόμενη σεζόν. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ήδη στη Μάνη και όλα δείχνουν ότι το νέο σενάριο των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, μετά τις «Άγριες μέλισσες» και τον «Σιωπηλό δρόμο», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, διαθέτει όλα τα στοιχεία για να αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό.

Πίσω στη Μάνη του 1817, πρωταγωνιστές της σειράς γίνονται οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

Οι Λασκαραίοι είναι οι καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

Οι Γερακάρηδες είναι οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους.

Έμβλημά τους το γεράκι. Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

Η «Μάγισσα» θα μας μεταφέρει στο 1818, την περίοδο που οι Έλληνες προετοιμάζονταν να επαναστατήσουν εναντίον των Τούρκων. Δύο οικογένειες στη Μάνη που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον επαναστατικό αγώνα.

Έτσι παντρεύουν τα παιδιά τους και έπειτα από λίγο καιρό έρχεται στη ζωή το εγγόνι τους… Όμως λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροϊλός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

 Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

 Σπύρος Δημητρίου: Καρέ – καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα