Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και συνεπώς να παραμένει στην Αθήνα λόγω της εκπομπής της στο MEGA, ωστόσο τα παιδιά της έχουν μπει ήδη σε mood διακοπών.

Κάθε καλοκαίρι

σύσσωμη η οικογένεια περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην εξοχική κατοικία που έχει στην περιοχή Άχλα της Άνδρου, όπου διαθέτει και ξενοδοχειακή επιχείρηση. Εκεί, λοιπόν, βρίσκονται ο Άγγελος Λάτσιος με τη μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα.

Ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας λατρεύει το κυκλαδίτικο νησί και είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι το επισκέπτεται μαζί με την παρέα του ή την οικογένειά του, απολαμβάνοντας τις στιγμές ξεγνοιασιάς. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος είναι μαζί με την αδερφούλα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη θάλασσα. Στην πρώτη ο ίδιος ποζάρει μόνος χαμογελώντας στον φακό, ενώ στη δεύτερη παίζει μαζί με τη μικρή Μαρίνα.

Μέσα σε λίγη ώρα η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια, μεταξύ των οποίων και αυτό της Νατάσσας Θεωδορίδου – η οποία είναι και νονά του – αλλά και της συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη.

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Τσιλιμπίου: Είναι σε σχέση με γνωστό TikToker –«Είμαι ερωτευμένη»

 Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρόσεξε, την τελευταία φορά που χορεύαμε, είχαμε θέματα»

 Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα