Βασιλική Ανδρίτσου: «Το “Εκτός Υπηρεσίας” πήγε χάλια, υπάρχουν ακόμα 13 επεισόδια»

Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της σειράς του ANT1 «Εκτός Υπηρεσίας», επεισόδια της οποίας δεν προβλήθηκαν ποτέ, αλλά και στην οικογένειά της.

«Επαγγελματικά τώρα τίποτα… Είμαι νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγος. Έχω κάνει ένα σίριαλ στον ΑΝΤ1,

το“Εκτός Υπηρεσίας”, υπάρχουν ακόμα 13 επεισόδια που δεν έχουν προβληθεί και δεν ξέρω αν και πότε θα συμβεί αυτό. Είναι λίγο κρίμα, γιατί έμεινε η δουλειά σαν να είναι μετέωρη, ενώ δεν είναι.

Υπάρχει φινάλε σειράς, και γραμμένο και παιγμένο και γυρισμένο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το δω ολοκληρωμένο. Πήγε χάλια η αλήθεια είναι, αλλά υπήρχε ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που το έβλεπε, που αυτό το μικρό ποσοστό μπορεί να θέλει να δει και πώς τελειώνει αυτό το σίριαλ», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου για το «Εκτός Υπηρεσίας».

Η Βασιλική Ανδρίτσου μιλάει για την 4χρονη κόρη της

«Η κόρη μου είναι τεσσάρων ετών, δεν έχω λείψει ούτε ένα βράδυ από το σπίτι. Απολαμβάνω πάρα πολύ να είμαι στο σπίτι με την οικογένειά μου. Για μένα είναι απαγορευτικό να δουλεύω όσες ώρες δούλευα. Στο σπίτι η χειρότερη δουλειά είναι το σιδέρωμα, αλλά γενικότερα μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι και να μην είναι ακατάστατο.

Με τον σύζυγό μου έχουμε μια πολύ υγιή σχέση, είμαστε μαζί 17 χρόνια, είναι μια σχέση – λουκουμάκι. Με τον ερχομό της κόρης μας ολοκληρώθηκε η παρέα. Ωραία ήμασταν και δύο αλλά τρεις είναι ακόμα καλύτερα», είπε η ηθοποιός και συνέχισε σχετικά με το επάγγελμά της:

«Κι εγώ ως ηθοποιός και ο σύζυγός μου ως cameraman νιώθουμε επαγγελματική ανασφάλεια αλλά προσπαθούσε να το διαχειριζόμαστε και να μην κάνουμε μεγάλες σπατάλες. Έχω μάθει και στο παιδί ότι το πιο σημαντικό είναι ο πυρήνας. Η κόρη μου είναι τώρα στην ηλικία που κάνει πιο ριψοκίνδυνα πράγματα αλλά την έχουμε στο νου μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Τσιλιμπίου: Είναι σε σχέση με γνωστό TikToker –«Είμαι ερωτευμένη»

 Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρόσεξε, την τελευταία φορά που χορεύαμε, είχαμε θέματα»

 Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα