Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται σιγά – σιγά να κλείσει τα φώτα στα στούντιο και στα ραδιοφωνικά booth και να κάνει διακοπές. Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά από μια δύσκολη χρονιά γεμάτη δουλειά, περιμένει πώς και πώς το διάλειμμα από τους κανονικούς ρυθμούς του.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με την τοποθέτησή του όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές κάποιων βουλευτών. Όταν η συζήτηση πήγε στην ανανέωση συμβολαίου του Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής έγινε… «καπνός».

Ο
Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για τις στιλιστικές επιλογές του Σπύρου Μπιμπίλα και της Τζώρτζια Κεφαλά στην Ορκωμοσία της Βουλής

«Είμαι ο τελευταίος που θα έλεγα σε έναν άνθρωπο πώς θα ντυθεί. Είμαι υπέρ της ελευθερίας στο ντύσιμο ούτε εγώ παίρνω ακριβά πράγματα και μάρκες. Δεν ήμουν ποτέ αυτός ο άνθρωπος που αγόραζε ακριβά ρούχα. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ντυθεί και με 5 και με 10 ευρώ. Και να φορέσει ό,τι γουστάρει.

Στη Βουλή σε ψηφίζει ο κόσμος για να πας, πληρώνεσαι καλά, σε δύο τετραετίες παίρνεις σύνταξη. Δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με τον Σπύρο Μπιμπίλα ούτε με τη Τζώρτζια Κεφαλά. Δες μια βουλή της δεκαετίας του ’80. Ούτε είμαι της άποψης ότι τα κοστούμια κάνουν τον άνθρωπο.

Αλλά η Βουλή είναι Βουλή, δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας όπως θέλει. Δεν είναι έτσι. Σε ψήφισε κόσμος και αυτή είναι μεγάλη τιμή. Αυτοί οι άνθρωποι εκεί μέσα παίζουν με τις ζωές μας», ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση συμβολαίου του ANT1 με τον Αντώνη Κανάκη;

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ανανέωση συμβολαίου του Αντώνη Κανάκη με τον ANT1, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει και έφυγε βιαστικά από την κάμερα. Ο ίδιος αρκέστηκε να πει «φιλάκια», χαιρετώντας τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ.

Μπορεί οι δύο παρουσιαστές να υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι στο μακρινό παρελθόν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως η σχέση τους έχει μπει στον «πάγο». Να σημειωθεί πως καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει δημόσια για το συνέβη μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Τσιλιμπίου: Είναι σε σχέση με γνωστό TikToker –«Είμαι ερωτευμένη»

 Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρόσεξε, την τελευταία φορά που χορεύαμε, είχαμε θέματα»

 Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα