Σία Κοσιώνη: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανανέωση συμβολαίου με τον ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη και ο ΣΚΑΪ έδωσαν τα χέρια και έτσι συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως γνωστοποίησαν και οι δύο πλευρές. Η παρουσιάστρια, που ανήκει στο δυναμικό του σταθμού τα τελευταία 17 χρόνια, έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία και έτσι θα εξακολουθήσουμε να τη βλέπουμε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

«Ο ΣΚΑΪ

και η Σία Κοσιώνη ανανέωσαν για δυο ακόμη χρόνια τη συνεργασία τους. Η ανανέωση έρχεται ως επιστέγασμα της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών, τα τελευταία 17 χρόνια», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού για την ανανέωση συμβολαίου με τη Σία Κοσιώνη.

Το πρώτο μήνυμα από τη Σία Κοσιώνη μετά την ανανέωση του συμβολαίου της

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, η Σία Κοσιώνη έκανε μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από το πλατό του δελτίου ειδήσεων, που πλέον είναι το δεύτερο σπίτι της.

«Με τη φανέλα του ΣΚΑΙ ως το 2025! Συνεχίζουμε με πυγμή, θάρρος και δυναμισμό. Ευχαριστώ τον σταθμό για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. ΥΓ: Σε λίγο θα αρχίσουμε να τα κρύβουμε!», σχολίασε από την πλευρά της η Σία Κοσιώνη, επιβεβαιώνοντας πως μέχρι το 2025 θα τη βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Τσιλιμπίου: Είναι σε σχέση με γνωστό TikToker –«Είμαι ερωτευμένη»

 Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρόσεξε, την τελευταία φορά που χορεύαμε, είχαμε θέματα»

 Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα