Η Super Κική μπήκε στο χειρουργείο – Η αποκάλυψη της επέμβασης που έκανε

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες η Super Κική, καθώς είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, όπως αποκάλυψε σήμερα στους διαδικτυακούς φίλους της. Η δημοφιλής influencer αποφάσισε να κάνει λιποαναρρόφηση στα πόδια μετά από μεγάλη σκέψη, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να απαλλαγεί από το λίπος της περιοχής.

Ειδικότερα, η Super Κική ανέφερε πως τόσο η διατροφή όσο και η γυμναστική δεν έφεραν στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της την αλλαγή που ήθελε, μιας

το θέμα είναι κληρονομικό. Έτσι, πήρε την απόφαση να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου και να εμπιστευτεί τους γιατρούς.

«Από χθες είμαι στο νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια για να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, σε λίγο βγαίνω», έγραψε η Super Κική στην πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Σε επόμενη ανάρτησή της, η Super Κική κοινοποίησε ένα βίντεο, εξηγώντας ακριβώς το χειρουργείο που έκανε αλλά και τον λόγο που κατέληξε σε αυτή την επιλογή.

Η αποκάλυψη της Super Κική για το χειρουργείο που έκανε

«Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί… Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και ‘γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει.

Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ. Αυτά τώρα πάω σπίτι μου πολύ κρεβατωμένη θα είμαι, αλλά τις διαφημισούλες μου κανονικά θα τις κάνω, παιχνίδια εδώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

 Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

 Σπύρος Δημητρίου: Καρέ – καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα