Νίκος Μουτσινάς: «Έχουν μείνει μόνο 11 εκπομπές, το ξέρετε;»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ημέρα που ο Νίκος Μουτσινάς θα ρίξει αυλαία στο «Καλό Μεσημεράκι» και θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, που παρακολούθησαν και στήριξαν την εκπομπή του όλα αυτά τα χρόνια.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Νίκος Μουτσινάς καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό στην παρέα του, αναφέροντας πως έχουν απομείνει μόλις 11 εκπομπές στο «Καλό Μεσημεράκι». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι συνεργάτες του τού μετέφεραν την πληροφορία και δεν έκρυψε τη χαρά αλλά και την αναστάτωσή του που φτάνουμε στο τέλος.

Ειδικότερα,

ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Να πω κάτι; Τώρα μου το είπαμε; Έχουν μείνει μόνο έντεκα εκπομπές το ξέρετε; Χάρηκε; Είδατε είναι και άλλοι χαρούμενοι εκτός από εμένα. Μου φάνηκαν λίγες τώρα.

Επειδή είναι και μοιρασμένες… Είναι και οι εκλογές… Κατάλαβες; Δεν θα έχουμε εκπομπή Παρασκευή, Δευτέρα. Παιδιά 11 έμειναν… Πάμε τώρα γιατί αναστατώθηκα… Καλημέρα και καλό μεσημεράκι σε όλους. Είναι Τρίτη και 13».

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει ανακοινώσει πως θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής του φέτος και έπειτα θα κάνει ένα διάλειμμα μετά από αρκετές σεζόν που βρίσκεται καθημερινά στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα