Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Το παραμυθένιο πάρτι για τα 5α γενέθλια της κόρης τους

Πέντε χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, όταν ήταν μόλις 24 ετών, η οποία ονομάζεται Ανατολή και επισφράγισε την αγάπη τους με τον πιο γλυκό τρόπο!

Με αφορμή τα γενέθλιά της, λοιπόν, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι σε κήπο προκειμένου η μοναχοκόρη τους να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα και να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους κι όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια

σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, αποκαλύπτοντας τη διακόσμηση του χώρου και φυσικά την τούρτα της. Όπως θα δείτε, στήθηκε ένα παραμυθένιο σκηνικό με θέμα την πεταλούδα και παντού υπήρχαν ροζ, μωβ και άσπρα διακοσμητικά και μπαλόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivi Adamou (@iviadamou_)

«My sunrise…my baby…she is 5… Ανατολή μου σ´αγαπω… Πάντα δίπλα σου… @michalis_stavento Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας…», έγραψε η Ήβη Αδάμου στην ανάρτησή της.

«Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα.

Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα», είχε εξομολογηθεί η Ήβη Αδάμου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα