Ελισάβετ Μουτάφη για Μάνο Νιφλή: «Με τον άνδρα μου συγκατοικήσαμε από το δεύτερο ραντεβού»

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13/6 στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως συγκατοίκησαν από το δεύτερο κιόλας ραντέβου τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο #MeToo και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Όσα είπε η Ελισάβετ Μουτάφη για τον σύζυγό της

«Με τον Μάνο παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2018. Παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία

μας. Μείναμε μαζί από το βράδυ, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα από την κουμπάρα μου την Μαρίνα Ασλάνογλου. Μου είχαν πει να πάμε για ένα ποτό, εγώ ήμουν αρνητικά αρχικά αλλά μετά πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε και με τους φίλους μου για να τον γνωρίσουν», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η αναφορά της Ελισάβετ Μουτάφη στο ελληνικό #MeToo

«Το #metoo εννοείται πως έκανε καλό, αλλά θεωρώ ότι όταν δεν είσαι θύμα ή μάρτυρας, δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις να μιλήσει γιατί εγώ αυτό το θεωρώ κουτσομπολιό. Εννοείται ότι όταν ένας άνθρωπος έχει δεχτεί βίαιη συμπεριφορά είμαστε μαζί του, τι να συζητήσουμε για αυτό;

Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί έτσι και δεν μιλάω για εμένα, γιατί εμένα δεν μου έχει κάνει κάτι, δεν έτυχε, δεν έγινε, δεν ξέρω, όμως, οι συνάδελφοι δεν τρελάθηκαν μια μέρα και είπαν αυτά, άρα κάτι συνέβη. Οπότε θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο. Δεν νομίζω να συνεργαζόμουν ξανά μαζί του», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα