Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαμός στον αέρα του Alpha -«Μη μου λέτε από πάνω να μην τον αφήσω να μιλήσει»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να προχωρήσει το πρωί της Τρίτης 13/6 σε διευκρινίσεις στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με την αυριανή συνάντηση όλων των μελών της εκπομπής με κάποιους δημοσιογράφους, με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη με τα όσα της έλεγαν στο ακουστικό επάνω από το control.

Όσα συνέβησαν στον αέρα του Alpha ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου, Ανδρέα Μικρούτσικο και το control

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας

Μικρούτσικος είπα αρχικά: «Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά». Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε πως οι άνθρωποι από το control δεν συμφωνούσαν με την πρωτοβουλία αυτή του παρουστιαστή.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», είπε εμφανώς εκνευρισμένη η παρουσιάστρια του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι “συνεχίστε μόνοι σας”, θα φύγω κι εγώ άμα είναι. Δεν αντέχω άλλο! Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο».

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα