Ιωάννα Τούνη: Επίσκεψη από την πεθερά της – Το μαμαδίστικο φαγητό που τους έφτιαξε

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, διαθέτοντας ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram. Η γνωστή influencer τους τελευταίους πέντε μήνες έχε γίνει μητέρα, συνεπώς το πρόγραμμα και οι συνήθειές της έχουν αλλάξει ριζικά.

Παρά τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνει η καθημερινότητά της, η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να κρατάει μια ισορροπία. Ο γιος της είναι η προτεραιότητά της και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον αποχωρίζεται

ποτέ. Οι δυο τους πηγαίνουν μαζί ακόμα και στο γυμναστήριο.

Χθες, μαμά και γιος ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, αφού η Ιωάννα Τούνη έχει προγραμματισμένα ραντεβού και δουλειές για τις εταιρείες της. Έτσι, αρκετά συχνά παίρνει το αεροπλάνο και μαζί με το μωρό της πηγαίνουν στη συμπρωτεύουσα.

Ωστόσο, πριν από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχτηκαν επισκέψεις στο σπίτι. Όπως αποκάλυψε η επιχειρηματίας, η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε στην Αθήνα από την Πάτρα για επίσκεψη και, μάλιστα, τους έφερε κι ένα μαμαδίστικο και πάντα αγαπημένο φαγητό.

Ο λόγος για τα γεμιστά, που αποτελούν ένα από τα καλύτερα φαγητά γι’ αυτή την περίοδο. Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

«Ήρθε επίσκεψη η μαμά του Δημήτρη από Πάτρα και μας έφερε γεμιστά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

 Γιώργος Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να υπερασπιστώ την ισότητα των ανθρώπων και άλλο να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

 Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα