Χρήστος Μάστορας: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και… την έσβησε λίγα λεπτά μετά

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρίσκονται σε περίοδο διακοπών και απολαμβάνουν τον έρωτά τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο επισκέφτηκαν τη Μήλο προκειμένου να ξεκουραστούν και να κάνουν μια ανάπαυλα πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι πολύ ενεργή στο Instagram και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανέβασε, μάλιστα,

στον λογαριασμό της είδαμε και κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της και frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστο Μάστορα.

Το όμορφο μοντέλο επιβεβαίωσε στις αρχές του 2023 ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, δίνοντας τέλος στις φήμες και τα σενάρια για τη σχέση τους. Από την άλλη, ο Χρήστος Μάστορας έχει αναφερθεί ελάχιστα στη σχέση τους, θέλοντας έτσι να θέσει κάποια όρια και να προστατέψει αυτό το κομμάτι της ζωής του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας και διέγραψε λίγο μετά

Το βράδυ της Δευτέρας 4/7 είχε πανσέληνο και ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την απόλαυσαν από ένα μαγαζί δίπλα στη θάλασσα. Οι δυο τους «μαγεύτηκαν» από τη θέα και έκαναν στα social media σχετικές αναρτήσεις.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της συντρόφου του με φόντο την πανσέληνο. Όπως θα δείτε, στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται η πλάτη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη τη στιγμή που φωτογραφίζει το φεγγάρι. Ωστόσο, ο ίδιος τη διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα.

«Καράβι το φεγγάρι», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

 Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

 Σπύρος Δημητρίου: Καρέ – καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα