Άννα Βίσση: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει στη σκηνή με τα εγγόνια της – Βίντεο

Η Άννα Βίσση επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να συναντηθεί με τους θαυμαστές της σε όλη την Ελλάδα και έτσι εδώ και δύο μήνες επισκέπτεται τους σταθμούς της περιοδείας της και χαρίζει μοναδικές στιγμές σε όλους όσοι δίνουν το «παρών» στις συναυλίες της.

Η Άννα Βίσση αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, που έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία και εξακολουθούν να βρίσκονται στην

κορυφή με τα τραγούδια τους. Ωστόσο, για εκείνη πάνω από τον ρόλο της τραγουδίστριας βάζει τον ρόλο της μητέρας και γιαγιάς.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, τη Σοφία Καρβέλα, η οποία έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τον Νικόλα και τον Νέστορα. Η Άννα Βίσση είναι ξετρελαμένη με τα εγγόνια της και κάθε φορά λαχταράει τη στιγμή που θα βρεθεί κοντά τους, μιας και ζουν μόνιμα στην Αμερική.

Βέβαια, η Σοφία Καρβέλα τους παίρνει και πολύ συχνά επισκέπτονται την Ελλάδα που αποτελεί την πατρίδα τους. Έτσι έγινε και φέτος το καλοκαίρι. Όλοι μαζί πέρασαν τις διακοπές τους, ζώντας στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Ο Νικόλας και ο Νέστορας παρακολούθησαν συναυλίες της γιαγιάς τους, ενώ σε μία από αυτές ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί το «Δώδεκα». Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μιας και πρόκειται για μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή.

@fannaticslive

#annavissi #annavissiofficial #fyp #greekmusic #greece #cyprus #greekpov #greektiktoker #greektiktok

original sound – fannatics

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

 Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα