Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της! Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της και διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, λοιπόν, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Κωνσταντίνο Χατζίρη σε μια παραμυθένια τελετή, ενώ μετά ακολούθησε και ένα μεγάλο πάρτι. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και ήταν συγκινημένο αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση του.

Η

πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη σε ένα ρομαντικό σκηνικό, με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή να λέει το πολυπόθητο «ναι» στον σύντροφό της! Μερικούς μήνες μετά, οι δυο τους γιόρτασαν την αγάπη τους μαζί με συγγενείς και φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Nefeli Gazi (@maria_nefeli_gazi)

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Νεφέλη Γαζή, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Χατζίρη. Η όμορφη χορεύτρια και ο παρτενέρ της – τόσο στη ζωή όσο και στον χορό – χάρηκαν κάθε στιγμή και σίγουρα αυτή η ημέρα θα μείνει αξέχαστη.

Να ζήσετε!

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

 Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

 Σταμάτης Γονίδης: Πιάστηκαν στα χέρια σε συναυλία του – Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Keywords
Τυχαία Θέματα