Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε για την υποψηφιότητα στις εκλογές, για το εξοχικό σπίτι της στο Σχίνο Κορινθίας που κάηκε στις πυρκαγιές, για την απώλεια του Ρόμπερτ Γουίλιαμς αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της.

«Από το ΄90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα πάνω από 30 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά

και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη και κατόπιν με φώναξε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πήρε τη θέση του», είπε η τραγουδίστρια για την υποψηφιότητά της στις εκλογές.

Σχετικά με την εξοχική κατοικία που κάηκε στις φωτιές του 2021, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε πως τώρα αρχίζουν σιγά – σιγά να το φτιάχνουν: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου, ο οποίος έχει το πρόβλημα καρδιάς και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Τα βρήκαν κάτι γείτονες.

Όταν ηρέμησα τον άνδρα μου, ηρεμήσαμε. Υπάρχουν στιγμές που πέφτω, που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω εγώ κουράγιο στην οικογένειά μου».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου γιατί μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του τις αξέχαστες και ανεπανάληπτες».

Η Μπέσσυ Αργυράκη απαντά στα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της

Τέλος, απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο διαδίκτυο για εκείνη και τη μητέρα της. «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ και γινόμουν έξαλλη, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν, που δεν θα γίνει ποτέ. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω κιόλας στο Twitter με τρόπο. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταμάτης Γονίδης: Πιάστηκαν στα χέρια σε συναυλία του – Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρώτη μέρα δουλειά μετά τις διακοπές – Η επανένωση με τους συνεργάτες της

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ειρωνικό σχόλιο από follower και η αποστομωτική απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα