Σταμάτης Γονίδης: Πιάστηκαν στα χέρια σε συναυλία του – Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Ένα απρόσμενο σκηνικό σημειώθηκε πρόσφατα σε πανηγύρι που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ερμήνευε τα τραγούδια του, όταν δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη ένταση μπροστά από την πίστα, διακόπτοντας την κανονική ροή του προγράμματος.

Ειδικότερα, υπήρξε μια συμπλοκή μεταξύ των θεατών, με την κατάσταση να ξεφεύγει και ανθρώπους να πιάνονται στα χέρια. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να επαναφέρουν την τάξη και να κατευνάσουν τα πνεύματα προκειμένου να συνεχιστεί η συναυλία.

Ο Σταμάτης Γονίδης

είδε τον καυγά, μιας και γινόταν ακριβώς μπροστά στα μάτια του, σταμάτησε να τραγουδάει και παρενέβη, μη κρύβοντας τον θυμό και τον εκνευρισμό του με τον άνθρωπο που ξεκίνησε τον τσακωμό. Ο τραγουδιστής φώναζε από το μικρόφωνο, ζητώντας επίμονα να βγάλουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο της συναυλίας.

«Έλα! Έι, έλα να σου πω. Έι! Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ… θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα; Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ… να πούμε πρωί πρωί», είπε ο Σταμάτης Γονίδης με έντονο ύφος.

Στη συνέχεια, άρχισε πάλι να τραγουδάει, προσπερνώντας το περιστατικό. Ο τραγουδιστής συνέχισε το πρόγραμμα με το «Κελί 33».

@alexandrossimirio

♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandros Simiriotis

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ειρωνικό σχόλιο από follower και η αποστομωτική απάντησή του

 Ματίνα Παγώνη: Το επικό σχόλιο στον Άκη Παυλόπουλο για τα κιλά του

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανακοινώθηκε πότε κάνουν πρεμιέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα