Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

Ο Γιώργος Λιάγκας σε δύο εβδομάδες πρόκειται να πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν στους τηλεθεατές του ANT1 μέσα από το «Πρωινό». Ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια των διακοπών πως η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και θα στελεχώνεται από παλιά και νέα πρόσωπα.

Ανάμεσα στις νέες αφίξεις της πρωινής εκπομπής του ANT1 βρίσκονται η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία πήρε μεταγραφή

από το MEGA και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου που θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής μετά την αποχώρηση της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου.

Σήμερα, λοιπόν, όλα τα μέλη της εκπομπής συναντήθηκαν στο στούντιο του «Πρωινού» προκειμένου να γνωριστούν και φυσικά να αρχίσουν τη σκληρή δουλειά. Απών από αυτή την πρώτη συνάντηση ή αλλιώς πρώτη μέρα στη δουλειά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στο Ιόνιο.

Ειδικότερα, η Άρια Καλύβα έκανε ένα story στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Ελένη Βουλγαράκη, οι οποίοι ποζάρουν χαμογελαστοί πριν αρχίσουν τη δουλειά. Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε πως περιμένουν την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν φάνηκε και τόσο έτοιμος να επιστρέψει στο πόστο του και έκανε χιούμορ, ρωτώντας τους συνεργάτες του, αν επιθυμούν να κάνουν σύσκεψη ενώ βρίσκεται στο Ιόνιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταμάτης Γονίδης: Πιάστηκαν στα χέρια σε συναυλία του – Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρώτη μέρα δουλειά μετά τις διακοπές – Η επανένωση με τους συνεργάτες της

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ειρωνικό σχόλιο από follower και η αποστομωτική απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα