Σία Κοσιώνη: Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές με τον γιο της – Έτσι αποχαιρέτησε το καλοκαίρι της

Το τέλος των διακοπών της ανακοίνωσε και η Σία Κοσιώνη το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η γνωστή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έμεινε αποστασιοποιημένη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας έτσι το κινητό της στην άκρη και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί με την οικογένειά της.

Η αλήθεια είναι πως η δημοσιογράφος

κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις, ωστόσο υπάρχουν και διαστήματα που προτιμάει να απέχει εντελώς, κάνοντας ένα restart. Μετά από μια περίοδο ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς, η Σία Κοσιώνη είναι έτοιμη για την επιστροφή στον… μαραθώνιο των δελτίων ειδήσεων.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια κοινή φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο, από τις διακοπές τους και έγραψε τις σκέψεις της για την έναρξη της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν.

Όσα έγραψε η Σία Κοσιώνη για το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών

«Σήμερα κλείνει το βιβλίο των φετινών διακοπών γεμάτο όμορφους τόπους και ανθρώπους. Πλήρης και ευγνώμων επιστρέφω πιο δυνατή στο πόστο μου. Θα σας βρω ξανά στην ώρα μας!», αρκέστηκε να σημειώσει η Σία Κοσιώνη για το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στη δουλειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

 Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα