Καθυστερούν τα Battlefield: Hardline και Dragon Age Inquisition!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι τόσο το Battlefield: Hardline όσο και το Dragon Age Inquisition θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν! Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της EA ανακοίνωσαν ότι το Battlefield: Hardline παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις

21 Οκτωβρίου του 2014, τελικώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετατέθηκε για τις αρχές του 2015. Όσον αφορά την περίπτωση του Dragon Age: Inquisition εδώ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, καθώς το επόμενο κεφάλαιο στην εποποιία του Dragon Age θα βγει έναν μήνα μετά από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του που ήταν στις αρχές Οκτωβρίου, κάνοντας την εμφάνιση του στην αγορά στις 21 Νοεμβρίου 2014.

Στην περίπτωση του Battlefield: Hardline είναι εμφανές ότι τα μεγάλα κεφάλια της EA θα αντιλήφθηκαν ότι το παιχνίδι θα είχε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει μπροστά του, για αυτό και το release του μεταφέρθηκε τουλάχιστον 4 με 5 μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του παιχνιδιού, Karl Magnus Troedsson, η συγκεκριμένη ενέργεια αποσκοπεί στη βελτίωση τόσο του single player όσο και του multiplayer, καθώς οι developers του Hardline έχοντας περισσότερο χρόνο μπροστά τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα το feedback που θα πάρουν από τους gamers που συμμετείχαν στην closed beta του τίτλου. Κάτα τον Troedsson ένας παράγοντας του gameplay που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφορά στην σταθερότητα που θα έχει το παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί η άσχημη εικόνα που άφησε στους gamers το Battlefield 4 τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Όσον αφορά, την μικρότερη σε διάρκεια καθυστέρηση του Dragon Age: Inquisition (ενός τίτλου που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να βγει το φθινόπωρο του 2013), σύμφωνα με τον executive producer, Mark Darrah, το development team του Dragon Age χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διορθώσει κάποια bugs και να βελτιώσει την απόδοση του παιχνιδιού, για αυτό και ο έξτρα μήνας που κερδήθηκε σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάει χαμένος!

Επειδή ξέρουμε ότι η αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας των Battlefield: Hardline και Dragon Age: Inquisition σας στεναχώρησε , ρίξτε μία ματιά στα trailer των παιχνιδιών που ακολουθούν για να απαλύνετε λιγάκι τον πόνο σας…

The post Καθυστερούν τα Battlefield: Hardline και Dragon Age Inquisition! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα