Νέο system update επιτρέπει τη μεταφορά data από Wii U σε Wii U!

H Nintendo προχώρησε πρόσφατα στη κυκλοφορία ενός system update (5.1.0 U) για το Wii U, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της κονσόλας να μεταφέρουν δεδομένα ανάμεσα σε δύο κονσόλες Wii U με αρκετή ευκολία.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το φορητό

3DS, οι κάτοχοι του Wii U μπορούν πλέον να μεταφέρουν τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, τα settings, τους Mii χαρακτήρες και τα save files τους από την κονσόλα τους σε ένα άλλο Wii U. Ωστόσο, αυτό που οφείλουν να γνωρίζουν οι χρήστες είναι ότι με το που ολοκληρώνεται η διαδικασία, τότε στο αρχικό μηχάνημα (που χρησιμεύει ως «πηγή» της μεταφοράς), πραγματοποιείται αυτόματο format. Εκτός από τη μεταφορά δεδομένων, το νέο system update προσθέτει υποστήριξη για τη χρήση των controllers Wii Remote, Wii U Pro και άλλων κλασικών χειριστηρίων (όπως τα Nunchuks) στο eShop της κονσόλας, όπου μέχρι πρότινος ο χρήστης χρησιμοποιούσε μόνο το gamepad του Wii U για την πλοήγηση του. Οι παραπάνω αλλαγές/προσθήκες αφορούν τις ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εκδόσεις της κονσόλας της Nintendo, ενώ στην Ιαπωνία οι κάτοχοι του Wii U αποκτούν μία extra δυνατότητα για το μηχάνημα τους, που τους επιτρέπει να προσθέτουν χρήματα στο eShop της Nintendo μέσω μίας ειδικής κάρτας, η οποία αναγνωρίζεται από την NFC λειτουργία του συστήματος.

Χωρίς αμφιβολία, οι παραπάνω μικρές προσθήκες εξυπηρετούν στο να κάνουν ακόμη πιο εύχρηστη την κονσόλα της Nintendo, συνεχίζοντας τις βελτιώσεις στο user interface και στη γενικότερη λειτουργία του συστήματος που ξεκίνησε με την εισαγωγή του system update 5.0.0 στις αρχές Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες που σχετίζονται με τη μεταφορά content από Wii U σε Wii U, μπορείτε να βρείτε εδώ.

The post Νέο system update επιτρέπει τη μεταφορά data από Wii U σε Wii U! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα