Σαρκαστικό FIFA mod για το… Civilization V!

Και οι modders… τρελάθηκαν! Ένα από τα παιχνίδια που δεν θα περιμέναμε ποτέ να γνωρίσουν ένα FIFA mod, είναι το Civilization V, ένα παιχνίδι καθαρά στρατηγικής. Κι όμως, ο θεότρελος Steph, έφτιαξε ένα ιδιότροπο και χιουμοριστικό mod που έχει ανέβει στο Steam Workshop κι έχει κάνει πάταγο!

Ο ίδιος προλογίζει το mod του: «Το 2014 FIFA

World Cup τελείωσε και νιώθω απογοήτευση γιατί το αληθινά διασκεδαστικό κομμάτι είχε τελειώσει, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες παιχνίδια FIFA. Δεκάδες. Κανένα όμως δεν συμπεριλαμβάνει την πανίσχυρη FIFA στο gameplay. Δεν δείχνουν τα σκάνδαλα, τα πλούτη, τις ίντριγκες. Απλά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Δεν αρκεί αυτό. Δεν είναι FIFA αυτό το πράγμα.»

Το mod λέγεται FIFA World Cup Host Resolution: ουσιαστικά κάνει διαθέσιμο έναν εσωτερικό διαγωνισμό ανάμεσα στα έθνη, για το ποιος θα αναλάβει την διοργάνωση του θεσμού! Υπάρχουν δωροδοκίες, ελάχιστες ανταμοιβές για το έθνος που κερδίζει (μόλις 20 Gold), ακόμα και ειδική μονάδα, φτιαγμένη αποκλειστικά για το FIFA mod, τον Migrant Worker (κοστίζει τα μισά από έναν κανονικό Worker!).

Όπως αναφέρει το χιουμοριστικό κείμενο περιγραφής, αυτοί οι ειδικοί εργάτες έχουν αυξημένο movement, δουλεύουν πολλές ώρες χωρίς νερό και τροφή, δεν μπορούν να αποδράσουν (γιατί τους κρατάτε τα διαβατήρια) και πάνω στα σώματά τους (νεκρά ή ζωντανά) θα χτιστούν τα καινούρια, γυαλιστερά σας στάδια. Κι αν πεθάνουν, θα έχετε περίπου 1.400.000 ίδιες μονάδες να στρατολογήσετε, μια αστείρευτη πηγή φθηνών εργατικών!

O modder φυσικά, θέλει ναρ, όπου οι συνθήκες εργασίας είναι τρισάθλιες. Ήδη γίνονται πολλές διαμαρτυρίες, γιατί να μείνει το gaming έξω;

The post Σαρκαστικό FIFA mod για το… Civilization V! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα