Απίθανο mod του Diablo για το Divinity: Original Sin!

To Divinity: Original Sin, έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς (το δικό μας review θα εμφανιστεί από μέρα σε ημέρα, αρκεί να ξεκολλήσει από πάνω του ο κύριος που έχει αναλάβει να το παρουσιάσει), όπως έχει κάνει και ο editor που συνοδεύει το παιχνίδι. Ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται εντυπωσιακά mods, όπως το Diablo HD Remake που φιλοδοξεί να αναστήσει το παλιό διαμάντι της Blizzard!

Χρησιμοποιώντας την engine του παιχνιδιού,

ο Docalypse (δημιουργός του mod), έχει βαλθεί να ξαναφτιάξει, από την αρχή, ολόκληρο το Diablo. To toolset που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς εκείνο που χρησιμοποίησε και η Larian Studios, ο developer του Divinity: Original Sin για να φτιάξει το εκπληκτικό turn-based RPG της. Το project, που λέγεται φυσικά Diablo: Original Sin, έχει προχωρήσει ήδη αρκετά, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες μόνο ανάπτυξης, είναι έτοιμο σχεδόν το Tristram, το χωριό όπου διεξάγεται το αρχικό Diablo, όπως επίσης και ο καθεδρικός ναός που δεσπόζει στον χάρτη. Συνολικά θα υπάρχουν 25 επίπεδα (όχι randomized, αλλά φτιαγμένα στο χέρι), που θα περιλαμβάνουν τα επίπεδα από το Hellfire, νέες αποστολές, παγίδες, γρίφους, διαλόγους, ακόμα και δανεισμένη μουσική από το Diablo για να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό. Ελπίζουμε η Activision/Blizzard να μην έχει ενστάσεις…

Ο παίκτης θα μπορεί να χειριστεί μια ομάδα τεσσάρων χαρακτήρων ή θα μπορεί να παίξει σε multiplayer τεσσάρων παικτών, όπου καθένας θα παίζει έναν από τους ήρωες της τετράδας. Θα υπάρχουν επίσης και «πινελιές» από το Divinity: Original Sin, με παγίδες που χρειάζονται αφοπλισμό από Rogue, μυστικές περιοχές που φανερώνονται μόνο με υψηλό Perception, ενώ το σύστημα μάχης θα παραμένει turn-based. To mod έχει φιλόδοξα σχέδια, ακόμα και αφού ολοκληρωθεί, αφού υπάρχουν σκέψεις για henchmen με τις δικές τους ιστορίες, νέα αντικείμενα και τέρατα, ακόμα και νέες σχολές μαγείας, όπως τα Necromancy, Holy Magic και Cryomancy!

Πότε θα δούμε ένα πρώτο δείγμα; Ο Docalypse σχολίασε σχετικά: «Μόλις τελειώσω με το Tristram και το πρώτο επίπεδο του dungeon, θα κυκλοφορήσω ένα demo που θα περιέχει και μερικούς διαλόγους και quests». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την αντίστοιχη δημοσίευση στο Reddit.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ας αφεθούμε για άλλη μια φορά στην στοιχειωμένη, γλυκιά μελωδία του Tristram…

The post Απίθανο mod του Diablo για το Divinity: Original Sin! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα