Πέντε νέα DLC για το Sleeping Dogs

Θα έχουν διατεθεί μέχρι τέλη Μαρτίου

H Square Enix ανακοίνωσε μία πληθώρα από νέα DLC για το Sleeping Dogs, χωρίς να δώσει ακριβής ημερομηνία αλλά αναμένεται όλα να κυκλοφορήσουν στο πρώτο τρίμηνο του έτους, μέχρι τέλη Μαρτίου δηλαδή.
Τα DLC είναι τα εξής: Year of the Snake,

Movie Masters Pack, Wheels of Fury, Law Enforcer Pack και Monkey King Pack.
Στο Year of the Snake, η ιστορία του Whei Shen συνεχίζεται στην χρονιά του φιδιού όταν επιστρέφει στις αστυνομικές δυνάμεις του Hong Kong για να φέρει εις πέρας αποστολές ακριβώς μετά τα γεγονότα του κύριου παιχνιδιού. Tο Movie Master Pack προσφέρει τρεις νέες ισχυρές ενδυμασίες. Στο Wheels of Fury ο When Shei καλείται να βοηθήσει τον φίλο του Dr Tang σε έναν αγώνα δρόμου για την κυριαρχία της συμμορίας του στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. To Law Enforcer Pack προμηθεύει τον παίκτη με αξεσουάρ της αστυνομίας. Δύο υπηρεσιακές στολές, ένα όπλο και πέντε οχήματα της αστυνομίας. Τέλος, το Monkey King Pack είναι το πακέτο που ψηφίστηκε από την κοινότητα του Sleeping Dogs και δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να πάρει την μορφή του ''θρυλικού'' Sun Wukong. H αυτοκρατορική αυτή ενδυμασία συνοδεύεται από τα χαρακτηριστικά του όπλο και όχημα.

Με δύο νέα πακέτα αποστολών και τρία accessories packs ετοιμάζεται να εμπλουτίσει η Square Enix τον τίτλο της λοιπόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι προσφέρεται δωρεάν στους κατόχους PS3 για τον μήνα Φεβρουάριο μέσα από την διαδικτυακή υπηρεσία της Sony, Playstation Plus.

Το Sleeping Dogs κυκλοφορεί σε PS3, Xbox 360 και PC.

{youtube}HTG_EW2xzfg{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα