Kυκλοφόρησε το Evolved Bundle απ' την Indie Royale

Πακέτο ...θησαυρός!

Η τελευταία ανθολογία από την Indie Royale, το Evolved Bundle, μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει αρκετά ωραία παιχνίδια για μια τιμή εξαιρετικά χαμηλή. Πρώτα απ 'όλα υπάρχει το παιχνίδι πλατφόρμας/sci-fi Unmechanical από την Talawa Games, τo οποίο έχει λάβει καλές κριτικές από γνώστες του είδους. Επόμενο είναι μια αμφιλεγόμενη σχεδίαση του Little Red Riding Hood (μικρής

κοκκινοσκουφίτσας ελληνιστί), το The Path. Το The Path δεν διαθέτει κάποια ιδιαίτερη μηχανική ως παιχνίδι, εκτός από το περπάτημα και την παρατήρηση του περιβάλλοντος δεν έχει τίποτα άλλο -αυτό που καθηλώνει όμως είναι το πόσο κολλάει κανείς μαζί του και χρησιμοποιεί τη σκέψη του. Περιλαμβάνεται επίσης και το καθηλωτικό soundtrack του. Επίσης περιλαμβάνεται το Krater, ένα squad-based παιχνίδι από την Fatshark, καθώς και τα platformers Sugar Cube: Bittersweet Factory και το OIO που συσχετίζει το όνομά του με το πρόσωπο του πρωταγωνιστή.

Το Evolved Bundle κοστίζει σήμερα 4 ευρώ, αλλά αυτή η τιμή αυξάνεται καθώς περισσότεροι άνθρωποι το αγοράζουν. Ωστόσο, πληρώνοντας πάνω από την ελάχιστη τιμή μειώνεται ο μέσος όρος της για όλους τους άλλους κι έτσι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου θα κοστίζει φθηνότερα. Σας προτείνουμε όμως να μην περιμένετε). Το πακέτο θα είναι περίπου διαθέσιμο για 10 ακόμη ημέρες.

Δείτε όλα τα παιχνίδια του Evolved Bundle σε δράση στο παρακάτω trailer και αγοράστε το εδώ:

{youtube}eQMAIyzLAUs{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα