Μαζί με 11 DLC Packs θα κυκλοφορήσει το Dead Space 3

Όλα σχετικά για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του Isaac

Σε μία βδομάδα από σήμερα θα μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε το Dead Space 3. Μαζί με το παιχνίδι, η Visceral Games θα κυκλοφορήσει στα online stores των οικιακών συστημάτων 11 dlc packs, επί πληρωμή πάντα, τα οποία θα περιλαμβάνουν επιπλέον resources, οπλισμό και suits αλλά και αναβαθμίσεις για το Scanvenger bot. Τι είναι αυτό;!
Είναι ένα

αυτόνομο Robot το οποίο έχει την ικανότητα να μαζεύει resources για εμάς και να τα μεταφέρει στα Benches.

Αυτά τα packs είναι ξεχωριστά από τις in-game συναλλαγές για τις οποίες γράψαμε πριν μερικές μέρες, όπου θα μπορούμε να αγοράσουμε με πραγματικά χρήματα υλικά για το weapon-crafting σύστημα.
Επίσης,η Visceral πρόσθεσε και το Online Pass που επιτρέπει με την αγορά του την χρήση του online μέρους του παιχνιδιού ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι από δεύτερο χέρι.

Αναλυτικά, τα DLC Packs που προσφέρονται (Οι τιμές για τα Ευρωπαικά stores δεν γνωστοποιήθηκαν ακόμη):

Bot Capacity Upgrade - $4.99Bot Personality Pack - $4.99First Contact Pack - FreeMarauder Pack - $4.99Sharpshooter Pack - $4.99Tundra Recon Pack - $4.99Witness the Truth Pack - $4.99Bot Accelerator - $4.99Epic Weapon & Resource Pack - $2.99Online Pass - $9.99Ultra Weapon & Resource Pack - $1.99Resource Pack - $0.99 Το Dead Space 3 έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου σε PS3, Xbox 360 και PC. Διαβάστε το Preview του παιχνιδιού από το Video-games24 πατώντας εδώ. {youtube}U356b_x0_4U{/youtube}
Keywords
Τυχαία Θέματα