Με τσαρούχια στις Βρυξέλλες ο Αλέξης

Να σας πω την αλήθεια, δεν παρακολούθησα την εκπομπή του Χατζηνικολάου στο Star με καλεσμένο τον Τσίπρα για τους εξής λόγους: Πρώτον, δεν γνώριζα ότι ο Χατζηνικολάου κάνει εκπομπή στο Star, δεύτερο δεν είχα καμία όρεξη να ακούω τον Αλέξη να το παίζει λίγο επαναστάτης και λίγο εγγυητής της ομαλότητας, τρίτον δεν βλέπω ποτέ τηλεόραση, γιατί έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Αλλά το πρωί διάβασα τα της συνέντευξης,

ειδικά όσα είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει, γιατί ποτέ δεν φοράει γραβάτα. Ας παραγνωρίσουμε τα εκφραστικά του λάθη κι ας προσπαθήσουμε να παρακολουθήσουμε τη σκέψη του: «Ακόμη και αν ήθελα να φορέσω γραβάτα – διότι σας μιλάω ειλικρινά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή έχω κάποιο κόνσεπτ αμφίεσης – αλλά επειδή έτσι ξεκίνησα και κουβαλάω ένα “βάρος” μαζί μου, το “βάρος” του ότι αν ποτέ φορέσω θα θεωρηθεί ότι είναι μία μετατόπιση προς τον συμβιβασμό, σημειολογική μετατόπιση προς τον συμβιβασμό».

Συγκλονίστηκα! Κάτι «φούντωσε» μέσα μου. Τέτοια αγωνία το παιδί, μην τον πουν συμβιβασμένο! Μπράβο του. Αυτός είναι ο τύπος του αγέρωχου Ελληνα. Του ασυμβίβαστου ακόμα και απέναντι στις δυτικού τύπου ενδυματολογικές συνήθειες. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα ταξιδεύει εις τας Ευρώπας, ας μην φορέσει το πουκάμισο Burberry, με το οποίο εμφανίστηκε στη ΔΕΘ. Ας βάλει τσαρούχια. Θα είναι πιο κοντά στο πρότυπο του ασυμβίβαστου.

Αβέρκιος Λουδάρος

[email protected]

The post Με τσαρούχια στις Βρυξέλλες ο Αλέξης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα