Την ικανοποίησή του για τον χειρισμό της ΧΑ μετέφερε ο Βενιζέλος στον Παπούλια

Στη σημερινή του (Τρίτη 15 Οκτωβρίου) συνάντησή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον χειρισμό του θέματος της Χρυσής Αυγής.

«Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε εσάς και δημοσίως και

στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος στον κ. Παπούλια.

«Είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος ο οποίος τα αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών, αναφέρθηκε επίσης, στην «κρίσιμη» διαπραγμάτευση με την τρόικα, που είναι όπως είπε, ανοιχτή, ενώ υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.

«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε, επίσης τον κ. Παπούλια για την επίσκεψή του στην Αλβανία και για τις επισκέψεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.

«Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

The post Την ικανοποίησή του για τον χειρισμό της ΧΑ μετέφερε ο Βενιζέλος στον Παπούλια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα