Κουβέλης για μέτρα

Δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για την τελική λήψη των αποφάσεων που αφορούν τα μέτρα περικοπών ύψους 11,5 δισ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος σε συνένετευξή του στον Ελευθερο Τύπο σημειώνει : «Την ώρα που δίνουμε τη μάχη της διαπραγμάτευσης θα ήταν τουλάχιστον λάθος να λέμε τι θα κάνουμε αν δεν συμβεί το ένα ή το άλλο. Από τη δική μας πλευρά θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας, που είναι γνωστές».

Ο

Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως «Οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας είναι γνωστές και έχουν δημόσια κατατεθεί. Σωτηρία της χώρας και της κοινωνίας, η οποία περνάει μέσα από την παραμονή μας στο ευρώ και την ευρωζώνη», προσθέτοντας «Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα αυτά. Ωστόσο όλοι μας ξέρουμε ότι χωρίς το πακέτο των μέτρων η χώρα δεν θα λάβει τα 31,5 δισ. ευρώ και θα τεθεί σε κίνδυνο η παραμονή μας στο ευρώ. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει χάος και χρεοκοπία, με το κόστος να είναι ακόμα μεγαλύτερο για τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Τέλος, απευθυνόμενος σε όσους βουλευτές τυχόν διαφωνούν με τη λήψη νέων μέτρων, τους κάλεσε να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα