ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Με σημαντικά αμυντικά προβλήματα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Σαν Πάολο» από τη Νάπολι (3-0) στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν άρεσε ο Ολυμπιακός στο φιλικό της Ιταλίας κόντρα στη Νάπολι. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αρκετά αμυντικά προβλήματα -ειδικά από την αριστερή πλευρά- και ηττήθηκαν φυσιολογικά με 3-0 μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Super League.

Στο

24ο λεπτό ο Τζεμαϊλί άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ και στο 48′ ο Χάμσιν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 υπέρ της Νάπολι διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Γκαμπερίνι στο 60ο λεπτό.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δήλωσε: «Ξέραμε ότι αυτό ήταν το πιο δυνατό παιχνίδι της προετοιμασίας. Παίξαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα που είχε επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Δεν είχαμε τη φυσική κατάσταση που θα θέλαμε. Δεν υπήρχε, όμως, τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες που να δικαιολογεί το 3-0. Ηταν άδικο το τελικό σκορ, αφού στις ευκαιρίες ήμασταν σχεδόν ισόπαλοι. Βελτιωθήκαμε στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χάσαμε λίγο την οργάνωση. Θέλουμε λίγο χρόνο γιατί κάποιοι παίκτες άργησαν να μπουν στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:
Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (46′ Κοντρέρας), Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Φέισα (46′ Γκρέκο), Λυκογιάννης (46′ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (46′ Μήτρογλου), Μασάδο (74′ Μοδέστο), Τζεμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα