ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει τον πρόεδρο της πορτογαλικής Ολιανένσε να αφήσει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ελεύθερο. Ποιες είναι οι άλλες λύσεις αν ναυαγήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Μη νομίζετε ότι μόνο οι διαπραγματεύσεις του Σαμαρά με τη Μέρκελ κρατούν τόσο πολύ. Εδώ η ΑΕΚ προσπαθεί περίπου 24 ώρες να πείσει τον πρόεδρο της Ολιανένσε να

αφήσει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ελεύθερο για να αναλάβει τον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος διαψεύδει τα σενάρια που θέλουν την Ένωση να καλύπτει ένα ποσό αποζημίωσης στην Ολιανένσε, ωστόσο επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Ισιντόρο Σόουζα. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Πορτογάλος παράγοντας δεν γνωρίζει αγγλικά και η επικοινωνία καθίσταται δύσκολη. Πάντως, εκτιμάται ότι θα καμφθούν και οι αντιστάσεις του Σόουζα και ο Κονσεϊσάο -με τον οποίο υπάρχει συμφωνία- θα αναλάβει και επίσημα τον πάγκο της ΑΕΚ.

«Κι αν ναυαγήσει του Κονσεϊσάο, τι κάνουμε;» είναι το εύλογο ερώτημα. Ο Πάντιτς δύσκολα θα έρθει, αφού ζητά οικονομικές εγγυήσεις -έχοντας ενημερωθεί για την κατάσταση στην ΑΕΚ- και το παίζει δύσκολος. Ο Μάκης Χάβος είναι πάντα στη λίστα και ο ίδιος περιμένει, ενώ αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τον Εβαλντ Λίνεν.

Ο Γιτζάκ Σουμ που αυτοπροτάθηκε δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ, όπως επίσης και ο Μάκης Κατσαβάκης που παραιτήθηκε την Κυριακή από την Αρη. Τέλος, προτάθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά αν δεν κλείσει οριστικά του Κονσεϊσάο, τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα